pici fiamnak

Szia Mindenki!Ádám Vilmos vagyok 2007.március 6-án reggel 6:33-kor 4760g és 60cm-rel érkeztem erre a világra,azóta is csak növök és hizok!Nagyon boldog és kiegyensúlyozott baba vagyok,szüleim,nagyszüleim és testvéreim szeme fénye!Gyere és nézd meg Te is!

Vilcsi ennyi idős:

Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

Tik-Tak

Utolsó kommentek

  • Lilla, Dorka es Eszter: Akkor ezutan ezen az uj oldalon keressunk igaz? (2009.02.16. 09:27) Elköltöztünk!!!!
  • Tannita: Természetesen Csenge nem haragszik, bár nem vagyok biztos benne, hogy szükség volt erre. Nem vag... (2009.02.13. 20:20) Vallomás....
  • TommyKata: El sem hiszem, hogy itt vagytok. Annyira de annyira örülök. Ne engedd most már lustálkodni anyát, ... (2009.02.12. 11:03) Vallomás....
  • Zsófika Regina: A régi chates csapat.... Már kevés régi ir oda.É n is rég irtam már.A multkor bele olvastam. :-) (2009.02.11. 15:41) Vallomás....
  • Zsófika Regina: NAGYON örülünk ,hogy ujra irtok! Vilcsike Te pedig ugyan olyan , nem is most még arib vagy mint vo... (2009.02.11. 15:37) Hát újra itt...
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sok idő után ismét itt...

2008.11.09. 21:03 - Vilcsi és Jucus

ÚÚÚ,hát nem is tudjuk,hol hagytuk abba...talán nyáron,még a horgászos élményekkel!

Hát elég nehezen vettem rá Anyát,hogy végre irjon valamit a naplómba...

Először is nagyon köszönjük a sok látogatást,és azt,hogy nem hagytatok cserben minekt és kitartottatok mellettünk...van mit pótolnunk,ahogy nézzük a dolgokat...

 

Nem is tudom hol kezdjem...hát eltelt a nyár,sajna nyaralni nem voltunk sehol,és a házzal sem haladtunk sokat...:( Talán karácsonyra már sikerül teljesen átköltözködnünk és végre akkor már minden rendben lesz!Most még a régi házunk,ahol a konyha van,úgy néz ki,mint egy csatatér,szegény Anya elég rosszul érzi magát ott,de a lényeg,hogy van hol főzni,és tudunk meleg kajcsit is enni!

Most Apa kitalált egy nagyon jó dolgot,úgyhogy valószinű,hogy nemsokára igénybe veheti Anya az új konyháját is,de erről még nem beszélhetek,majd a végeredményt meglátjátok!

 

Velem semmi különös nincs...egész jól beszélek,mindent megértek,és teljes mértékben meg is értetem magam,néha csak Anyáék értik,de általában azért szépen beszélek,nagyon "rossz" vagyok,Anya elég sokat kiabál velem,mert soha nem csinálom azt,amit ő mond.Néha szoktam segiteni neki porszivózni,de persze ezt sem akkor,amikor a legjobb lenne,hanem mindig akkor,amikor Anya nagyon siet.

A legkedvencebb elfoglaltságom mostanában,az,hogy tépek ezerrel a motorral vagy a traktorommal,de mostmár egyre sűrűbben találkozok az unokahugommal is és vele is jókat szoktunk játszani,ő még elég kicsi és törékeny,de már szokja a kiképzést!

Egyre nagyobb kedvvel játszom autókkal és nagyon szeretem nézni a Némó nyomában cimű rajzfilmet (de semmi mást,csak azt,többször is egy nap) Anya azt mondja,hogy ezt a tevékenységemet biztosan Gergő bátyámtól örököltem,mert ekkora korában ugyanezt csinálta.Egy nap legalább 16x nézte meg a Macskaarisztokraták cimű rajzfilmet!

Mostmár egyre többet eljátszom egyedül is,de még mindig a legjobban Gergővel szeretek játszani,amikor reggel iskolába megy,mindig nagyon szomorú vagyok,és alig várom,hogy hazajöjjön.

Erik mostanában elég keveset van nálunk,mert komoly "üzletember" lett,és nem nagyon van ránk ideje...:(

Az az újság van még,hogy kb 1 hónapja megszünt a kiságyam...Apa és Papa átalakitották a kiságyamat heverővé,nagyon tetszik,csak az a baj,hogy azóta kb 15x kelek fel éjszaka,szegény Anyám már néha magán kivül van a dühtől,mert nem hagyom végigaludni egy éjszakát sem,persze ez azért is van,mert már Anyával alszom a nappaliba,az ő ágya mellett van az én ágyam is.Lehet,hogy ez nem volt túl jó ötlet,mert az én szobámból mostanra egy száritószoba lett:(

Mindegy,talán majd ha felköltözünk jobb lesz a helyzet,ebben reménykedik Anya...de ezt már csikó korában benézte,mert nem adom olyan könnyen magam!!!

Nem igérem,hogy látogatni is elmegyünk,de megpróbálom Anyát rávenni!Majd ir valami sablon szöveget és bemásolja mindenkinek,hogy még élünk megvagyunk,úgy könnyebb...aztán majd jelentkezünk mostmár sűrűbben,remélem!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsusz.blog.hu/api/trackback/id/tr42759333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitty@Timcsi 2008.11.10. 13:17:15

Végre!!!!
Már nagyon hiányoztatok!
Vilcsi nagyon nagyot nőttél mióta nem láttunk!
Nagyon szép az új ágyikód!
Mi is gondolkodunk benne hogy szétszedjük de pont ezért nem tesszük hogy ne tudjak mászkálni!Pedig lassan itt lesz az ideje!

Új játék!
Kukk be hozzánk!
Puszika Kitty

Danianya 2008.11.10. 13:34:29

Sziasztok!

Már kezdtünk aggódni,úgy eltűntetek!!!!

Örülünk hogy minden rendben VeleteK;) Időközben zároltuk a naplónkat,így csak meghívóval lehet belépni.Ha szeretnétek,írjátok meg milyen címre küldhetem a meghívót!

Puszi:Ági és Dani:)

Lilla, Dorka es Eszter 2008.11.11. 12:23:34

Jo, hogy visszajottetek.
Mekkora nagyfiu lettel amiota nem lattunk. Remeljuk most mar maradtok is ;-)

Puszi nektek
süti beállítások módosítása